top of page

"RadoĆĄums ir mĆ«su dvēseles valoda "


Kad radoĆĄs hobijs un mākslinieciskas nodarbes var palÄ«dzēt rast harmoniju?

Tā ir mana personīgā pieredze un novērojumi, Tev ir iespēja izzināt un pārbaudīt.

Es noteikti esmu par radoĆĄumu vienmēr, un tas ir jaudÄ«gs "instruments” un “rÄ«ks”. BET kā jau jebkuru” instrumentu”, TO IR JĀPROT IZMANTOT.

Neprotot, tas var pastiprināt to, kas jau ir- ja stress, tad vairāk stresu. Ja nepārliecinātība, tad vēl vairāk nepārliecinātības. Ja dusmas un skumjas, tad vēl vairāk tās.

KĀPĒC?

KādÄ“ÄŒ tā var notikt? GluĆŸi vienkārĆĄi, arÄ« ĆĄis prasa enerÄŁiju un resursus, un konkrētas iemaƆas. Bet visbieĆŸÄkais iemesls (protams ne vienÄ«gais) nestabilitātēm ir nogurums un enerÄŁijas trĆ«kums, kā tas radies, tur katram savs scenārijs. Turklāt augstas ekspektācijas un prasÄ«bas pēc konkrēta gala rezultāta, bez prasmēm, var aizvest vēl dziČāk neapmierinātÄ«bā.

KĀ DARÄȘT, LAI PALÄȘDZ?

Lai to pilnÄ«gāk uzrakstÄ«tu sākumā vēlos minēt, kas tad manā redzējumā ir tas dziedinoĆĄais radoĆĄumā. To protams var skatÄ«t no daĆŸÄdiem leƆķiem un aspektiem, bet man, kā vienmēr, vairāk interesē garÄ«gais un enerģētiskais aspekts. Manā skatÄ«jumā tas, kas dziedina IR SAVIENOĆ ANĀS AR PATÄȘBU un esÄ«bu, citi saka augstāko es. UN RADOĆ AS NODARBES VAR KÄ»ĆȘT PAR TILTIƅU UZ TO.

Tātad, īsumā :

Lai notiktu tas, ko parasti cilvēki sagaida no radoĆĄuma- prieks, miers, harmonija, paĆĄizpausme, gandarÄ«jums, iedvesma utt. VajadzÄ«ga savienoĆĄanās un arÄ« izpratne, ko Tu vēlies no ĆĄÄ« procesa. Vai tas ir process vai rezultāts, vai abi varbĆ«t?:)) (par ĆĄo es noteikti uzrakstÄ«ĆĄu atseviĆĄÄ·u rakstu)

KĀ TO IZDARÄȘT?

RadoĆĄajā procesā ESI SARUNĀ AR SEVI. Patieƥām sarunā ar sevi, atslēdz TV, atslēdz visu, kas ārēji novērĆĄ uzmanÄ«bu Tev no Tavām domām,sajĆ«tām. Esi apzināts- vēro sajĆ«tas, vēro domas, ja aizplĆ«st prom no tā, ko dari, tad atgriezies un vērs uzmanÄ«bu uz procesu, uz to, ko dari uz elpu, uz iekơējo stāvokli. DOD SEV LAIKU, gan apgĆ«t to ko dari, lai rezultāts Tev patiktu, gan arÄ« dod sev laiku, lai “radÄ«tu tiltiƆu”.

Jau daudzus gadus gleznoĆĄana man kalpo kā garÄ«ga prakse un meditācija, kas jau saaugusi ar manu dzÄ«vi. Tas, ko varu apsolÄ«t, ja ĆĄo ieviesÄ«si kā ikdienas praksi, lai arÄ« sākumā varbĆ«t uzreiz neizdosies kā vēlies, ar laiku Tev patiks gan rezultāts, gan arÄ« process bĆ«s dziedinoĆĄs.

RadoĆĄums ir mĆ«su dvēseles valoda, tad, ja jĆ«ties priekpilns un laimÄ«gs, tas ir pilnÄ«gi paĆĄsaprotami, bet brÄ«ĆŸos kad tā nav, arÄ« radoĆĄums pazĆ«d, bet tas ir tikai rādÄ«tājs, ka laiks vērst skatu uz iekĆĄpusi.


Lai harmoniski!


Indra Zālīte STUDIO-IZ

bottom of page